define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Contacteaza consilier credite | CreditConsilier.ro Contacteaza consilier credite | CreditConsilier.ro

mariusfodoroiu

CREDIT CONSILIER
Nume: Marius Fodoroiu
Telefon: 0726 152 532
E-mail: info@creditconsilier.ro

Despre noi

Credit Consilier este o companie de brokeraj (intermediere) în domeniul creditării care îți asigură gratuit următoarele servicii:

  • Consultanță în creditare: aflarea celei mai bune soluții de creditare potrivită necesităților și situației tale financiare, atât prin conținutul acestui site, cât mai ales în cadrul unei discuții telefonice sau în cadrul unei întâlniri -> ești informat!
  • Constituirea dosarului de creditare: consultanții noștri îți vor prezenta lista documentelor necesare și se vor deplasa în scopul colectării acestora (la angajator, la alte bănci, etc), te asistă în completarea documentației (cerere credit, acorduri interogare BC, etc) și pot depune dosarul la băncă în numele tău -> nu pierzi timp!
  • Comunicarea cu banca: rolul tau se minimizeaza la semnarea contractului de credit, după aprobarea dosarului de credit, nu înainte de a ți se explica conținutul și implicațiile contractului de credit -> eviți birocrația!

Cum obtii un credit la Credit Consilier

Nu datorezi nici un comision către Credit Consilier, indiferent de rezoluția dosarului de credit (aprobat/respins), iar creditul ți se oferă în aceleași condiții de cost afișate de bancă (standard). Banca externalizează în acest mod un serviciu de consultanță pentru care achită un comision brokerului.

Îți dorim succes financiar și te invităm să completezi formularul de contact de mai jos pentru a fi contactat de unul din consilierii noștii în mai puțin de 24 de ore!

Date personale
Nota: Toate campurile sunt obligatorii.

Informare privind protectia datelor personale

Sunt de acord sa primesc informatii cu privire la produsele si serviciile Credit Consilier

Aplica